15, 16 de juny de 2013

El cap de setmana del 15 i 16 de juny de 2013 serà espectacular!!!

Estem preparat un cap de setmana ple d’activitats, no t’ho pots perdre, el dissabte començarem ben d’hora amb la Festa dels Esports, un matí on tots els alumnes que realitzen activitats esportives extra escolars ens faran una demostració del que fan durant tot el curs.

Per la tarda, tot serà molt més emotiu. Celebrarem l’acte de Graduació dels alumnes de 6è de Primària. Per ells, un moment especial amb el final d’un cicle i l’inici d’una etapa on trobaran nous reptes.

Diumenge, arribarà el moment de gaudir de la Festa!!! amb un munt de tallers, activitats, musica, les curses… com sempre un gran muntatge perquè puguis compartir l’alegria d’acabar un curs amb tots els companys i familiars,

Ara ja ho saps, el cap de setmana del 15 i 16 de juny, no facis plans… Ja en tens un i de ben gran!!!

Reserva’t aquests dos dies, torna….LA FESTA!!!!!!

Festes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.