Cada cop un nombre més elevat d’alumnes de les escoles de primària del nostre barri, no poden fer front a les despeses del material socialitzat i les sortides i activitats pedagògiques que es programen al llarg del curs.

Com les necessitats no sols segueixen sinó que no paren de créixer, l’associació Mirada de Dona ha tingut la idea d’organitzar un festival solidari per aconseguir fons que poder aportar per mitigar aquesta situació. Així que plegats amb la Sagrera es Mou, les dues entitats ens hem posat mans a l’obra amb l’ajut d’un munt d’entitats, entre elles L’AMPA Mare de Déu dels Àngels.

Us demanem doncs que us reserveu la tarda del dissabte 9 de novembre

 El festival es farà a l’Espai Josep Bota de la Fabra i Coats i ja podem anticipar que es dividirà en dues parts:

  1. De les 16h a 17,30h: Activitats exteriors dins del recinte de la Fabra i Coats, amb Tallers, jocs, música i grups d’animació.
  2. De les 18h a 20h: A la sala Josep Bota, actuacions en directe amb música, dansa, cant i màgia.

Per assistir-hi es demana una aportació solidària de 6 €. Les entrades les podreu aconseguir a la nostra Ampa o a la Nau Ivanow. 
Si per les raons que sigui no hi pots anar i vols ajudar-nos, s’ha habilitat una fila 0, podent fer l’ingrés de la quantitat amb la que vols col·laborar al compte següent:

2100-0605-03-0101229121, fent constar fila cero

 

Des d’aquí us podeu descarregar el poster de l’acte:

IMPLICA-T’HI!!! LA SAGRERA TÉ UNA MIRADA PER LES ESCOLES

Us hi esperem.