Activitats setmana 21/27 d’abril

Tornem de la Setmana Santa amb molta força!!!

Aquesta setmana us hem preparat una agenda ben atapeïda.

Portada face sant jordiDimecres 23 d’abril celebrarem els XXX Jocs Florals de l’escola, la festa de les lletres en un dia tant especial com Sant Jordi. Com cada any, i ja en van 30!!!,  l’escola convoca els Jocs Florals. Un concurs per a tots els alumnes, pels més petits artístic, pels grans literari. L’AMPA col·labora en el certamen fent donació dels premis, Per als grans, ESO i Batxillerat, una placa gravada i un val amb una quantitat de diners per comprar llibres o material escolar per als guanyadors de cada categoria i un llibre per els tres primers de cada categoria. Pels petits, un joc de colors per als guanyadors i un llibre pels tres primers classificats.

Malauradament, aquesta és una activitat interna de l’escola i per tant no està permesa l’entrada als pares. Tan aviat com puguem, farem un petit reportatge fotogràfic de la diada en la nostra pàgina web.

Foto article webContinuarem la festa el dissabte 26 amb la 4a edició del Mira Com Ballo.

Es tracta del ja tradicional concurs de ball on els joves a partir de 5è de Primària ens presentaran les seves coreografies, tant en versió individual com en grup.

També comptarem amb les exhibicions dels grups de ball i gimnàstica dels alumnes que realitzen cadascuna d’aquestes activitats esportives extra escolar amb L’AMPA.

Concurs de dibuix 2014 webPer acabar la setmana, que millor que passar un matí ben distret dibuixant al nostre personatge favorit de còmic.

Farem el 2n Concurs de Dibuix i serà el diumenge 27 d’abril a les 11,30 h a la plaça Masadas.

Especialment preparat per a nois i noies de fins a 12 anys, hi haurà regals per als guanyadors i rebran el seu premi de la mà d’un autèntic personatge d’Star Wars.

Només cal que vingueu amb ganes de passar-ho bé, nosaltres hi posem la resta, i recordeu que podeu venir disfressats!!!

Ja esteu avisats doncs, ha arribat la setmana fantàstica a l’escola!!!

Us hi esperem!!!!

Activitats, Concursos, Cultura , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.