Xapa graduació 2015 P5 amb ombraAquest dilluns 8 de juny va ser un dia molt especial pels alumnes de P5.

Un dia molt especial per a ells i pels seus pares, un dia en què acaben una etapa molt important per començar un altre no menys important!!! A partir del curs que ve ja seran:

ALUMNES DE PRIMÀRIA!!!

En un acte celebrat al teatre dels Padres, veure la cara que tots posaven era emocionant, l’alegria es notava a l’escenari,  se sentien grans!!!, i a la platea… alguna llagrimeta sempre queia….

El gran moment va arribar quan els anaven cridant pel seu nom per recollir el birret i la banda de graduat. L’escenari bullia i els familiars deixaven anar totes les emocions!!!

Va ser un acte molt cuidat en tots els aspectes, i un cop més vam poder gaudir de l’ambient genial que hi ha en tots els actes organitzats per l’escola.

L’AMPA, en aquesta ocasió, va col·laborar regalant la toga i el birret a tots els alumnes socis i un petit ram de flors per a totes les professores i el personal directiu. Des d’aquí, volem felicitar a tots els alumnes i familiars per l’acabament d’aquesta etapa i donar tot el suport pel nou repte que comencen!!!

Aquí teniu un petit recull de fotografies de l’acte de Graduació:

ACTE DE GRADUACIÓ P5