estres_estudio-300x183«No hi ha fórmula màgica» aquesta va ser una de les primeres frases que lEsther Badia ens va dir el dia de la xerrada sobre tècniques d’estudi.

Com en moltes altres situacions de la vida, per a tenir bons resultats acadèmics, hem de tenir bons hàbits.

Cadascú de nosaltres ha de saber trobar quin és el mètode que se li adapta millor, com amb mapes mentals, els més creatius i segurament els més recomanables per els nostres fills, resums, esquemes… però tot passa per tenir en primer lloc una bona comprensió lectora. No podem memoritzar allò que no entenem. I per una altra banda, motivació. Des de casa i des de l’escola els hem d’incitar a l’aprenentatge; potser no cal arribar a l’extrem del professor de llatí que per motivar als seus alumnes ha creat una emissora de ràdio on es retransmetran els partits del Barça en llatí! però hem de buscar la manera que entenguin el perquè han d’estudiar!

Vam fer un repàs del que hem de controlar abans de començar a estudiar i com podem aprofitar les classes.

Esperem que us fos útil!

Des d’aquest enllaç us podeu descarregar la presentació de diapositives que es va utilitzar a la xerrada, és molt interessant i de ben segur que l’utilitzarem sovint!!!

Tècniques d’estudi (Power Point)

Tècniques d’estudi (PDF)

I aquest és un petit recull de fotografies de l’activitat:

Xerrada Tècniques d’estudi 01 Xerrada Tècniques d’estudi 02 Xerrada Tècniques d’estudi 03 Xerrada Tècniques d’estudi 04 Xerrada Tècniques d’estudi 05 Xerrada Tècniques d’estudi 07

Moltes gràcies a tots!!!!

Elisabet BADIA. Vocal Cultura

        AMPA MDÀngels