Fi etapa 2016

Discurs de benvinguda per part de la vocal de Primària, Maria Àngels Palmero

El mes de juny és un mes ple d’emocions per tots els alumnes i especialment per els que acaben una etapa educativa o be es graduen al acabar l’educació infantil o el Batxillerat. Ha sigut un mes amb una agenda molt atapeïda.

No és només per el que comporta en sí un canvi de cicle, el tema notes i comiats d’algun company, sinó perquè finalment els hi arriba els actes de Graduació o de Fi d’Etapa.

Aquest any tot va començar el 27 de maig amb la Graduació de Batxillerat, un acte molt emotiu que es va celebrar al Col·legi dels Padres. Els següents van ser els alumnes de P5 que en un acte que es va fer també als Padres el 8 de juny van preparar un espectacle en majúscules on tots els familiars, equip docent i directiu i els propis alumnes van disfrutar de valent.

El 18 de juny va ser el dia escollit per celebrar la Festa de Fi d’Etapa per els alumnes de 6è de Primària i de 4t d’ESO. L’acte es va celebrar al pavelló esportiu del CE. Sagrerenc on per espai i comoditat va sortir una cerimònia fantàstica.

L’AMPA, en tots els casos, va fer entrega d’un obsequi a cada alumne soci. A Batxillerat va ser la Orla de la promoció. A infantil, la toga i el birret i a Primària i Secundària va ser una fotografia de gran format amb els companys de curs.

Des d’aquests enllaços podreu veure un recull de fotografies dels actes i del moment en que recollien el diploma i el detall donat per L’AMPA:

Graduacions i Fi d’Etapa

L’AMPA desitja molta sort a tots els alumnes en la nova etapa que tot just ara comença!!!