Ja tenim preparat el 13è TALLER DE PUZLES i DEMO MASTERCLASS DE CUB DE RUBIK!!! Serà el diumenge 2 d’abril de 2017 a l’edifici de Secundària.

Aquest any canviem el sistema i a més del Taller de Puzles tindrem amb nosaltres a la Campiona d’Espanya de cub de Rubik i concursant del Got Talent 2016 Berta García, que ens ensenyarà com fer el cub de Rubik en el menor temps possible. El participants d’aquest taller hauran de portar el seu propi cub de Rubik i al final del matí sortejarem regals.

  • Puzles de 11:00h a 12:00h de P2 a 6è primària
  • Demo Masterclass de cub de Rubik
    • 11h a 11:50h Alumnes SECUNDÀRIA
    • 12h a 12:50h Alumnes PRIMÀRIA

Un cop finalitzat el taller us podreu endur a casa el puzle com a regal de la bona estona que haurem compartit (només els alumnes).

Disposem de places limitades i l’ordre serà el d’inscripció fins esgotar les places. En cas de no poder participar del taller un cop inscrits, us preguem que ens ho notifiqueu per tal de disposar de la plaça per altres companys.

Per a poder participar només heu de passar pel local de l’AMPA on, amb els vostres pares, podreu omplir la sol·licitud d’inscripció.

Berta García és Campiona d’Espanya de cub de Rubik i és la subcampiona del mon en la versió Multiblind, es a dir, resoldre diversos cubs de Rubik a cegues en el menor temps possible!!!

Aquí podeu veure diversos vídeos de les seves actuacions, així com un reportatge que se li va fer en el programa Que Qui Com i també la seva actuació en el concurs Got Talent 2016.

https://youtu.be/WHEXsflzxcE

https://youtu.be/LHHQslacB1w

https://youtu.be/glGER83CyrA (Que qui com)

https://youtu.be/MX47kA3kn2c

http://www.telecinco.es/gottalent/temporada-01/programas/programa-1/Berta-mujer-resuelve-Rubik-tapados_2_2131530082.html

https://youtu.be/py05v-bJndQ

https://youtu.be/HxBMgG3XVfI

ACTIVITAT EXCLUSIVA PER A SOCIS

Antoni Domínguez

Vocal de Relacions Públiques