13è TALLER DE PUZLES i DEMO MASTERCLASS DE CUB DE RUBIK

Tot just fa una setmana estàvem acabant de fer els últims preparatius per començar una de les activitats amb més participació, el taller de puzles!!!

Aquest any però, teníem una nova feina a fer… donar els últims tocs a la 1a Masterclass de Cub de Rubik amb la Berta García. Una afició que compta cada cop més, amb molts participants i que fins i tot té el seu propi campionat mundial amb rècords de temps que ens deixen amb la boca oberta!!!

El taller de puzles el vàrem fer a la biblioteca de l’escola, un lloc ideal on tots els participants comparteixen espai i que provoca una sana competició. Des dels més petits als més grans tots poden compartir un matí gaudint d’una activitat ben familiar.

La primera Masterclass va començar amb els alumnes més grans a la sala polivalent on la Berta ens feia cinc cèntims de la història del Cub de Rubik mentre ens ensenyava les seves habilitats amb el cub i ens donava consells per entendre com poder fer-ho en el menor temps possible. L’Alex Domingo, alumne de l’escola, li feia d’ajudant, ja que també és un artista amb el Cub de Rubik a les mans!!!

La segona Masterclass, que va començar un cop acabat el Taller de Puzles va tenir més participació i amb la Berta que ja estava ben rodada, ens va permetre aprendre algun truc per començar a ser uns campions.

En acabar, va haver-hi un sorteig entre tots els participants d’uns cubs de Rubik i tot seguit un petit aperitiu per acabar un matí ple de somriures, il·lusió i bon rotllo.

Volem agrair la presència de tots els participants tot esperant-vos al proper taller de Puzles i de ben segur, la 2a Masterclass de Cub de Rubik. Tanmateix, volem agrair la total col·laboració de l’escola per fer-nos més fàcil un matí en família!!!

Des d’aquest enllaç podreu veure un recull de fotografies de com va anar el matí.

 13è TALLER DE PUZLES i DEMO MASTERCLASS DE CUB DE RUBIK

Activitats, Tallers , , , , , , , ,

Comments are closed.