Un any més, i ja són trenta-tres!!! l’escola ha celebrat els seus Jocs Florals.

La diada de Sant Jordi és el dia escollit per celebrar la festa de les lletres, de la cultura… i aquest any el 21 d’abril és el dia escollit per entregar els premis dels treballs presentats pels alumnes.

Un concurs literari que en arribar a la seva trenta-tresena edició demostra que les ganes d’escriure segueixen molt vives també a la nostra escola, quedant demostrat en l’alt nivell de les composicions presentades.

Els premis, donats per L’AMPA, van ser els següents:

Batxillerat, un primer premi i dos accèssits per a cada tema (Pàtria, Fe i Amor) i categoria.

Els primers premis obtenen placa commemorativa, un xec a bescanviar per material escolar i un llibre.

Els accèssits obtenen un xec a bescanviar per material escolar i un llibre.

Secundària, un primer premi i dos accèssits per a cada tema (Pàtria, Fe i Amor) i categoria.

Els primers premis obtenen placa commemorativa, un xec a bescanviar per material escolar i un llibre.

Els accèssits obtenen un xec a bescanviar per material escolar i un llibre.

Primària, un guanyador per a cada categoria, Pàtria, Fe i Amor i el premi és un llibre. També es fa entrega d’un llibre en anglès als guanyadors del Premi Shakespeare per redaccions escrites en anglès.

A Infantil, la tarda és una festa. Enmig de princeses, dracs i Sant Jordis, un representant de cada classe rep un llibre que passarà a formar part de la biblioteca de la classe.

A part del concurs literari també hi ha un concurs artístic. Es tracta del concurs del disseny del cartell dels Jocs Florals, activitat voluntària per 3r i 4t d’ESO.

Es dóna un primer premi i un accèssit. El primer premi és una caixa gran de colors de fusta Caran d’Ache i per l’accèssit una caixa més petita.

En aquest enllaç trobareu un recull de fotografies de la jornada:

XXXIII Jocs Florals Mare de Déu dels Àngels

Moltes gràcies a tots per la vostra participació i per mantenir la cultura a un nivell tan alt, any rere any ens demostreu la importància d’una bona educació.