Assegurança mèdica MAPFRE exclusiva AMPA Mare de Déu dels Àngels

Benvolgudes famílies,

Des de l’AMPA i amb l’ànim d’aconseguir els màxims avantatges pels nostres associats, us comuniquem que hem arribat a un acord amb l’empresa MAPFRE SALUT, mitjançant el qual els pares i mares associats a l’AMPA de l’escola Mare de Deu dels Àngels tenen la possibilitat de contractar una assegurança de salut complert i sense copagaments a partir de 30,42 € pels alumnes de 0 a 24 anys. 

Es tracta d’una tarifa sense sorpreses, ja que es fixe per a aquests trams d’edats, i inclou una garantia sanitària sense copagaments i amb les màximes cobertures..

Sense dubtes, una oferta excepcional. Si esteu interessats a ampliar la informació us podeu posar en contacte directament amb Susanna Oliva, amb telèfon 622039228 assessora específica de salut que us informarà àmpliament d’aquesta promoció.

Des d’aquest enllaç us podeu descarregar un document amb més informació.

OFERTA SOCIS AMPA MD ÀNGELS

Una salutació

Junta de l’AMPA MD Àngels

General, Ofertes , , , ,

Comments are closed.