Venda de llibres i material escolar

Fa ben poc us vàrem informar que l’AMPA havia arribat a un acord amb MAPFRE per tal que els socis de L’AMPA obtinguessin uns preus especials en pòlisses de salut, doncs ara us podem informar que hem arribat a un acord amb l’empresa LLIBRES TEXT.SL per obtenir uns preus molt avantatjosos en la compra de llibres de text i material escolar.

El procediment és molt senzill i per poder gaudir d’un descompte especial només haureu d’introduir el codi que tots els socis haureu rebut per correu electrònic des de l’adreça info@ampamdangels.org.

1-Entrar a la pàgina web: www.llibrestext.com

2- Accedir a la pestanya “alumnes” (part superior de la pàgina web). S’obrirà una pantalla, on els demana el “número facilitat per centre”.  El número és el que com a soci de L’AMPA haureu rebut per correu electrònic.

3- Clicar “nou usuari” Si no esteu registrats, per poder donar-vos d’alta. O “usuari ja registrat”, en el cas que vulgueu consultar dades o fer una nova reserva.

4- En el cas de registre de nou usuari, empleneu les dades que se sol·liciten i clicar a “crear el vostre compte”.

5- Un cop registrats, posar el nom i cognom de l’alumne i triar el lot de llibres que cursarà el vostre fill l’any vinent.

6- S’obrirà el llistat de llibres del curs triat, podreu escollir els que necessiteu, no és obligatori comprar tot el lot sencer. Clicant  sobre de la descripció veureu la foto. Un cop feta la tria, podeu confirmar la compra.

7- A la cistella de l’alumne, podreu comprovar que la vostra tria sigui correcte, si és així, acceptar i triar la forma de pagament ( opcions: VISA/CODI BARRES/Transferència). 

8- Rebreu un correu confirmant les reserves i una còpia d’aquestes. En el moment de l’enviament rebreu un email d’avís i en un termini de 72 hores l’heu d’haver rebut.

Aquests enviaments es realitzaran  a partir de l’última setmana de juliol (24 juliol).

9-  El període d’obertura de la venda on-line és el dia 3 de juliol fins al 30 setembre.

10- En el vostre espai web hi trobareu la possibilitat de contactar amb nosaltres per qualsevol incidència o devolució que s´ha de realitzar abans de 15 dies d’haver rebut la comanda. Estem oberts tot l’any per a qualsevol defectuós que pugui sorgir durant el curs.

Per dubtes podeu contactar amb LLIBRES TEXT S.L. a través del correu electrònic o telèfon:

info@llibrestext.com  902820727

General, Ofertes, Venda de llibres de text , , , ,

Comments are closed.