Concurs fotogràfic FEAC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya)

Benvolgudes i benvolguts,

Com cada any, convoquem totes les persones que integren les comunitats educatives d’escoles associades a la FECC a participar en un dels dos concursos fotogràfics FEAC que organitza l’Escola Cristiana de Catalunya, amb la col·laboració de la CCAPAC i el patrocini de Santillana. D’una banda, el clàssic sobre la família, obert a totes les persones que integren les comunitats educatives -ara ja en la seva tretzena convocatòria-, i, de l’altra, l’específicament adreçat a alumnes d’ESO, cicles i batxillerats.

En trobareu les bases i l’autorització a la pàgina del FEAC. També en podeu accedir a les bases clicant a l’enllaç dessota aquestes línies. Per a més informació, consulta de dubtes i enviament de les fotografies participants, adreceu-vos a feac@escolacristiana.org

No dubteu a participar-hi! Grans obsequis us esperen!

Cordialment,

Sergi Gallego

Comunicació i premsa

Fundació Escola Cristiana de Catalunya

Comunicacions Junta, Concursos, Fotografies , , , , , , , ,

Comments are closed.