120 anys de la nostra escola

El passat mes de desembre, l’escola Mare de Déu dels Àngels va celebrar el 120è aniversari de la seva fundació.

Amb una Eucaristia, celebrada el 5 de novembre a la parròquia de Sant Joan Bosco,  i a la que va estar convidada tota la gran família Natzaret: Alumnes, ex-alumnes, famílies, professorat i comunitat educativa, van començar els actes de celebració d’aquest gran esdeveniment.

Amb motiu d’aquesta celebració, l’associació de veïns i veïnes del barri de la Sagrera va publicar un article, escrit per l’historiador i membre de la comunitat educativa Joan Serra a la revista “Tota la Sagrera” número 177 del mes de desembre de 2018.

Des d’aquest enllaç podreu llegir l’esmentat article:

Mare de Déu dels Àngels, 120 anys d’història a la Sagrera

L’AMPA MD Àngels felicita a tota la gran família Natzaret i s’uneix als actes de celebració d’aquest gran  esdeveniment.

Notícies , , , , , , , ,

Comments are closed.