Com ja sabeu, L’AMPA organitza cada any diferents xerrades amb temes que són d’interès pels pares. Aquest any ho volem posar encara més fàcil i per tal que pugueu planificar l’assistència a les xerrades del vostre interès, hem preparat una planificació amb les xerrades de tot el curs.

Per poder-vos inscriure tan sols heu de fer clic sobre el botó o botons de les xerrades que us interessin i omplir les dades corresponents, així de fàcil!!!

MES DE FEBRER

19h   21/2/2019  “La Adolescència: Claus i gestió” Jesús Yanes

MES DE MARÇ

18h   15/3/19  ”Visita a parc de bombers de Vall d’Hebron”  Aula de la Prevenció, consells elementals per no causar un incident involuntàriament, accions en situació de risc (foc i/o fum) i coneixement de les possibilitats del Cos de Bombers a ciutat (vestuari de protecció, vehicles i eines). A més, tallers simulacres d’incendi a cuina, a habitatge i usos d’extintor.

19h   26/3/2019:  ”Orienta’t en família”  Diana Perea. Orientació a les famílies d’alumnes d’ESO (1r a 4t ESO) sobre com acompanyar els seus fills i filles en la tria d’itineraris post obligatoris.

MES DE MAIG

19h   9/5/2019:  ”La Infància: Claus i gestió” Jesús Yanes

MES DE JUNY

19h   6/6/2019:  ”Addiccions a la tecnologia”  Centre SOM

 

Recordeu què disposem de places limitades i l’ordre serà el d’inscripció.

ACTIVITATS EXCLUSIVES PER A SOCIS

Cristina Ripoll

Vocal de Cultura