Xerrada: L’adolescència, claus i gestió.

 

El dimecres 21 de febrer va tenir lloc la primera de les xerrades d’aquest curs.

De la mà de Jesús Yanes i amb força pares i mares a l’auditori, la xerrada va anar sobre la relació entre els pares i els seus fills adolescents. Una relació que habitualment no sol ser tranquil·la i que amb les pautes i consells que ens va donar en Jesús, tots confiem que puguin ser molt més fluides i satisfactòries.

Sobre la base de la comunicació permanent amb els adolescents i la premissa de l’establiment de límits i conseqüències de no complir-los una cosa ens va quedar clara i és que la paraula clau amb els adolescents és la negociació.

Un cop acabada la xerrada, en Jesús ens va donar el seu correu electrònic per a qualsevol consulta o aclariment sobre la xerrada, és aquest:

jyanespsi@gmail.com

Des d’aquest enllaç podreu veure unes quantes fotografies de com va anar la xerrada:

L’adolescència, claus i gestió

Activitats, Xerrades , , , , ,

Comments are closed.