1a Visita al Parc de Bombers de la Vall d’Hebron

El divendres 15 de març es va realitzar la primera de les dues visites al parc de bombers de la Vall d’Hebron i com era d’esperar, va ser una activitat fantàstica. La visita es va dividir en dos grups i mentre un rebia les explicacions i consells sobre la seguretat en la llar, l’altre grup feia la visita a les instal·lacions del parc per veure tot el material que utilitzen els bombers  i sobretot, els camions que fan servir per desplaçar-se cap a les emergències.

Els nois i noies van gaudir de valent emprovant-se els cascs, jaquetes i mascares per poder respirar i els pares van aprendre com apagar petits incendis a la cuina o a la llar i van rebre consells de seguretat per evitar-los.

Des d’aquest enllaç podreu veure com va anar la visita:

1a visita Parc de Bombers Vall d’Hebron

Moltes gràcies a tots als que vareu participar, divendres 22 de març farem la segona visita!!!

 

Activitats, Sortides , , , , , ,

Comments are closed.