2a visita al Parc de bombers de la Vall d’Hebron

El divendres 22 de març es va realitzar la segona visita al parc de bombers de la Vall d’Hebron i també va ser una activitat fantàstica. La visita es va dividir en dos grups i mentre un rebia les explicacions i consells sobre la seguretat en la llar, l’altre grup feia la visita a les instal·lacions del parc per veure tot el material que utilitzen els bombers  i sobretot, els camions que fan servir per desplaçar-se cap a les emergències.

Els nois i noies van gaudir de valent emprovant-se els cascs, jaquetes i mascares per poder respirar i els pares van aprendre com apagar petits incendis a la cuina o a la llar i van rebre consells de seguretat per evitar-los.

Des d’aquest enllaç podreu veure com va anar la visita:

2a visita Parc de Bombers Vall d’Hebron

Moltes gràcies a tots als que vareu participar!!!

Activitats, Sortides , , , , , ,

Comments are closed.