Xerrada “Orienta’t en família”

El dimarts 26 de març va tenir lloc la xerrada d’orientació cap a les famílies que estava adreçada a mares i pares d’alumnes d’educació secundària amb l’objectiu d’orientar-los en el procés d’acompanyament dels seus fills i filles en la tria d’itinerari educatiu i professional.

Va ser una xerrada molt interessant per a tots els assistents ja que es va parlar dels aspectes que cal tenir en compte a l’hora de realitzar la tria d’itinerari formatiu i com escoltar i dialogar amb els nostres fills i filles per ajudar-los a identificar les seves motivacions, capacitats, habilitats, interessos…

La Diana ens va proporcionar uns documents amb tota una sèrie de contactes on trobareu més informació. Els podeu descarregar des d’aquí:

Llistat recursos orientació online i presencials

Maleta de les Famílies

Aquí podeu veure unes quantes fotografies de la xerrada:

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració!!!

Xerrades , , , , ,

Comments are closed.