Graduació Educació Infantil 2018-2019

El mesos de maig i juny són uns mesos plens d’emocions per tots els alumnes i especialment per els que es graduen al acabar l’educació infantil o el Batxillerat. Han sigut uns mesos amb una agenda molt atapeïda.

No és només per el que comporta en sí un canvi de cicle, el tema notes i comiats d’algun company, sinó perquè finalment els hi arriben els actes de Graduació.

Aquest any tot va començar el 24 de maig amb la Graduació de Batxillerat, un acte molt emotiu que es va celebrar al Col·legi dels Padres. Els següents han sigut els alumnes de P5, que en un acte que es va fer també als Padres el dia 5 de juny, van preparar un espectacle en majúscules on tots els familiars, equip docent i directiu i els propis alumnes van gaudir de valent.

L’AMPA, en tots els casos, va fer entrega d’un obsequi a cada alumne soci. A Batxillerat va ser la Orla de la promoció i a infantil, la toga i el birret.

Aquí podeu veure un recull de fotografies de  l’acte de graduació de P5:

L’AMPA desitja molta sort a tots els alumnes en la nova etapa que tot just ara comença!!!

Educació, Festes, Graduacions , ,

Comments are closed.