Xerrada addiccions a les noves tecnologies

El passat dijous 6 de juny vàrem tenir ocasió de parlar sobre les noves tecnologies, concretament sobre la utilització que en fan els nostres fills.

Si una cosa ens va quedar clara, és que fent un bon ús, poden ser unes molt bones eines tant per la formació com per l’entreteniment i que com a pares hem de saber posar límits per a la seva utilització i estar ben informats del que tenen a les mans.

És molt important parlar amb ells sobre quina repercussió pot tenir publicar depèn de quina fotografia a les xarxes socials, ja que un cop publicada perdem tota possibilitat de controlar quina utilització es fa de les imatges. Un tema també molt important és ensenyar-los a gestionar el temps que ocupen a les diferents xarxes socials.

En definitiva, una xerrada força interessant que ens ha permès aclarir molts conceptes i trobar eines per poder gaudir amb i de les noves tecnologies amb els nostres fills.

Volem donar les gràcies a tots els assistents per fer possible una xerrada molt activa i profitosa i en David Mejías Blanch i al Centre SOM per la seva total col·laboració.

Cristina Ripoll

Vocal de Cultura

Cultura, Xerrades , , , , , ,

Comments are closed.