Xerrada INTERNET SEGURA

 

Actualment internet contribueix a satisfer moltes de les nostres necessitats d’informació, coneixement i comunicació, així com un seguit de recursos que afavoreixen les relacions personals.

Les característiques actuals d’internet han generat una sensibilització especial per protegir els menors que són especialment vulnerables respecte d’altres persones que vulguin aprofitar-se’n.

Per aquest motiu, el Departament d’Interior ha elaborat un pla per prevenir la ciberdelinqüència en l’àmbit dels adolescents i els joves, amb l’objectiu d’informar, alertar i conscienciar dels perills i les activitats il·lícites en les quals els menors poden ser víctimes potencials; donar consells per a un ús adient i segur de la xarxa internet, i oferir un canal de contacte entre la policia i els pares, els educadors i els joves.

Així doncs, realitzarem una xerrada per a pares i mares a càrrec dels MOSSOS D’ESQUADRA, que ens servirà per a resoldre dubtes, informar-nos i aconsellar-nos, no només de la navegació, sinó a ser responsables de determinades conductes il·legals o il·lícites relacionades amb la xarxa.

US ESPEREM A TOTS EL DIMECRES 11 DE DESEMBRE A LES 19 HORES A LA SALA POLIVALENT DE L’EDIFICI DE SECUNDÀRIA

Només cal que feu la inscripció des d’aquest formulari:

Inscripció xerrada Internet Segura

ACTIVITAT EXCLUSIVA PER A SOCIS DE L’AMPA.

 Cristina Ripoll

Vocal de cultura

Cultura, Educació, Xerrades

Comments are closed.