MESURES PELS EQUIPAMENTS DE PROXIMITAT AL DISTRICTE DE SANT ANDREU

El Districte de Sant Andreu ha fet un recull de les mesures que l’Ajuntament de Barcelona ha comunicat amb l’objectiu de reforçar la protecció de les persones grans i més vulnerables davant del COVID-19. Aquestes mesures s’han pres de manera coordinada amb el govern de l’Estat i amb la Generalitat de Catalunya, seran vigents inicialment durant els propers 15 dies, des de dijous 12 de març fins al proper divendres 27 de març. Aquestes mesures estan subjectes a les possibles modificacions que puguin marcar les diverses administracions competents en els propers dies. Les podeu consultar en aquests documents:

Mesures adoptades al Districte de Sant Andreu per fer front al COVID

Mesures covid-19 Sant Andreu

També trobareu tota la informació actualitzada en aquesta pàgina web:

Preguntes i respostes  Covid-19

Comunicacions Junta, Notícies

Comments are closed.