Lipdub La Sagrera

Enguany, el Drac i els Diables de la Sagrera celebren els 30 anys, miren el passat i visionen el futur. Volen portar la seva energia al barri de la Sagrera, la seva força, el seu esperit per buscar una ocasió única perquè hi participi molta gent (quants més hi participin, millor) i ajunti i apropi a tots i totes en un únic objectiu: “fer un producte digne que ens faci sentir orgullosos de la gent del barri”.

Es per això que han muntat un acte festiu on volen fer tot això i molt més. Es tracta d’un Lipdub. I que es això us preguntareu molts de vosaltres?

Doncs un lipdub o lip dub (“doblatge labial”) és un vídeo musical realitzat per un grup de persones que sincronitza els seus llavis, gestos i moviments amb una cançó popular. La filmació sol realitzar-se en una sola seqüència, sense talls, en la qual els participants sincronitzen els llavis amb la lletra de la cançó que escolten en un reproductor. Posteriorment, s’edita la gravació resultant incorporant la cançó original com a banda sonora del lipdub.

Els lipdub més populars són fets mitjançant una sola seqüència, que sovint ens transporta a través d’espais diferents i situacions d’un entorn, on alguns participants surten cantant un tros de la cançó fins que són substituïts per uns altres, que continuen per on anaven els anteriors, i així successivament, fins al final de la cançó.

Sabent això, el grup de Batuka ha volgut col·laborar en la festa i també us vol convidar a que passeu un mati força divertit participant al Lipdub. La convocatoria ja està feta i serà el Diumenge 11 de novembre de 2012 a les 09:30h del matí a la plaça Jardins d’Elx.

Aquí teniu el vídeo que han muntat per promocionar l’acte:

 

Us hi esperem!!!

Activitats, Cultura, Vídeos , , , , , , , ,

Comments are closed.