Demà 11 de desembre tindrà lloc, a les 19h a la sala polivalent de l’ESO una xerrada- col·loqui impartida per un monitor expert de la FUNDACIÓN ALCOHOL Y SOCIEDAD.

Durant la mateixa, es treballaran coneixements sobre l’adolescència en general, sobre l’alcohol en particular i sobre la manera d’abordar aquest tema amb els adolescents de forma pràctica i dinàmica. A més, tindrem l’oportunitat de plantejar dubtes i inquietuds que puguem tenir al respecte.

Per a la Fundación Alcohol y Sociedad el paper de la família és fonamental per la prevenció de conductes de risc relacionades amb el consum d’alcohol en menors. Tot i que l’adolescència i les conductes de risc dificulten la comunicació en el nucli familiar, és vital disposar de totes les eines i coneixements per poder treballar el consum d’alcohol en els nostres fills.

Des d’aquí us convidem a venir, es una activitat gratuïta i de ben segur que ens donarà eines i coneixements per poder tractar un problema cada cop més habitual entre els joves.

En aquest enllaç podeu baixar la circular de l’activitat:

Xerrada-Col·loqui Alcohol i Societat

US HI ESPEREM!!!



Elisabet BadiaVocal de Cultura