logoAEPD_BNAquest any, L’AMPA dins de la seva política de prioritzar les comunicacions amb les famílies de la nostra escola via telemàtica,
correu electrònic, Facebook, Twitter i amb publicacions a la nostra web ha posat en marxa un nou sistema de base de dades. Per dur-lo a terme, ha creat un fitxer  en conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, LOPD i per tant informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer electrònic el titular del qual és L’AMPA MD Àngels, amb la finalitat del manteniment de la relació amb l’associació. Vostè pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit a L’AMPA MD Àngels, C/ Berenguer de Palou, 17-19, 08027 Barcelona.

Per tot això és molt important que complimentin el següent document de recollida de dades i ens els facin arribar a la nostra associació. Poden, o bé omplir-lo a casa, signar-lo, escanejar-lo i enviar-lo per correu electrònic a la següent adreça ampa@ampamdangels.org, o bé portar-lo directament al nostre local, C/ Berenguer de Palou 17-19 en el nostre horari d’atenció al soci, de 16:30 h a 18:30 h, de dilluns a divendres.

pastilla 2 Recollida de dades

pastilla 3 Recollida de dades

És molt important que ompliu aquest document i ens el feu arribar, la nostra associació necessita aquestes dades i ha posat tots els mitjans per tal de donar la corresponent seguretat en el seu tractament.

Moltes gràcies.