Gimcana sobre contes 29El dia 11 de març vàrem dur a terme la primera activitat de Kumon i L’AMPA de Mare de Déu dels Àngels. En aquesta ocasió, l’activitat anava relacionada amb la lectura i, tot i que la intenció era fer una Gimcana de contes, l’edat dels nens que van venir ens va fer transformar l’activitat en un contacontes amb preguntes a respondre. La Sara i la Marta, coordinadora i professora del centre de Sagrera i Mare de Déu dels Àngels , van gaudir molt de les ganes i motivació de les 8 famílies que hi van participar.

Mentre explicàvem els contes extrets de la bibliografia recomanada de Kumon (BRK) o els pares llegien textos extrets dels propis quaderns del nostre programa de lectura, els nens estaven ben atents per a respondre les preguntes i guanyar gomets. Al final de la sessió tots es van poder endur un regalet per a participar-hi.  Ah, i també vam premiar amb un detall especial als alumnes que van quedar als 3 primers llocs!

Esperem que aquesta sigui la primera de moltes activitats que puguem fer junts sempre amb l’objectiu que pares i fills gaudeixin junts d’aprendre.

Estigueu molt atents a les futures dates d’activitats. Esperem veure-us a tots.

Des d’aquest enllaç podeu veure un petit recull de fotografies de la Gimcana:

Gimcana sobre contes