Activitats 13 i 14 de juny (Festa dels Esports i Festa de L’AMPA)

Un any més, el curs s’acaba i L’AMPA per celebrar l’arribada de les merescudes vacances ha preparat un cap de setmana ple d’activitats.

Aquest any, hem traslladat les activitats a un nou pavelló esportiu, també situat al barri, on podrem gaudir de les festes en les millors condicions. Es tracta del Pavelló Esportiu Municipal Francisco Calvo, ben bé enfront del camp del Sant Andreu.

Tot seguit teniu un planell de la situació d’aquest pavelló així com una indicació de com arribar-hi.

Avis planol situació

Començarem el dissabte 13 de juny amb la festa dels esports, un acte organitzat per L’AMPA i Lleure Educat on compartirem el matí veient les exhibicions de l’esport que tant agrada als nostres fills i també farem un reconeixement a tots els nostres esportistes per l’esforç de tot l’any. Després de cada una de les exhibicions, es procedirà a l’entrega d’un obsequi i d’un petit esmorzar, esperant que vingueu a compartir amb nosaltres aquesta festa al Pavelló Municipal Francisco Calvo.

Pòster festa esports v3 web

El diumenge 14 de juny començarem ben aviat les activitats, també al mateix pavelló esportiu. Durant el matí tindrem tot un seguit d’activitats que petits i grans podran compartir i per descomptat LES CURSES DE L’AMPA. Amb l’entrega de premis de les curses donarem per acabat el matí.

A la tarda, començarem ben forts amb una masterclas de salsa i bachata portada per FEEL&DANCE on podrem posar a prova les ganes de festa de tothom. Tot seguit arribarà el moment pels més joves amb una dj session a càrrec de THE KIPSTERS (Álvaro Serrano i Òscar Junquera).

Esperem que amb totes aquestes activitats passeu un cap de setmana molt divertit i que us doni forces per començar unes vacances molt esperades.

Pòster festa AMPA web

TOTES LES ACTIVITATS DE LA FESTA DE DIUMENGE SON EXCLUSIVES PER A SOCIS I COL·LABORADORS

Activitats, Esports, Festes , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.