Festa de Fi de Curs 2014-2015

Festa fi de curs 2015 001 (372)El 14 de Juny vàrem celebrar la Festa de Fi de Curs. Com cada any va ser un èxit total i tots els que hi van passar durant tot el dia van poder gaudir d’un munt d’activitats, jocs, tallers i fins i tot esport!!!

Tant al matí amb els tallers i les curses com a la tarda amb la masterclass de bachata i salsa i els Dj’s hi havia molta gent amb ganes de passar-ho bé.

Un any més, la Tómbola, aquest any a favor del Fons d’orfenesa de L’AMPA, va ser un punt especial on tothom que passava pel davant parava i feia el seu donatiu i rebia un regal. Com no podia ser d’altra manera, va ser un gran èxit.

Amb el sorteig dels últims regals es va donar per acabada una Festa que any rere any, ens fa passar un dia molt divertit en companyia de tots els companys d’escola i fent, un any més, una gran família!!!

En aquest enllaç trobareu un recull fotogràfic de tot el dia:

Festa de Fi de Curs 2012-2013

Activitats, Festes , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.