xarxaActualment internet contribueix a satisfer moltes de les nostres necessitats d’informació, coneixement i comunicació, així com un seguit de recursos que afavoreixen les relacions personals.

Les característiques actuals d’internet han generat una sensibilització especial per protegir els menors que són especialment vulnerables respecte d’altres persones que vulguin aprofitar-se’n.

Per aquest motiu, el Departament d’Interior ha elaborat un pla per prevenir la ciberdelinqüència en l’àmbit dels adolescents i els joves, amb l’objectiu d’informar, alertar i conscienciar dels perills i les activitats il·lícites en les quals els menors poden ser víctimes potencials; donar consells per a un ús adient i segur de la xarxa internet, i oferir un canal de contacte entre la policia i els pares, els educadors i els joves.

Així doncs, realitzarem una xerrada a càrrec dels MOSSOS D’ESQUADRA, que ens servirà per a resoldre dubtes, informar-nos i aconsellar-nos, no només de la navegació, sinó a ser responsables de determinades conductes il·legals o il·lícites relacionades amb la xarxa.

US ESPEREM A TOTS EL DIA 10 DE DESEMBRE A LES 18.30 HORES A LA SALA POLIVALENT DE L’EDIFICI DE SECUNDÀRIA.

ACTIVITAT EXCLUSIVA PER A SOCIS DE L’AMPA.

Estem convençuts que la utilització d’Internet per part dels nostres fills s’ha de convertir en una experiència enriquidora i en aquesta xerrada es donaran consells i tècniques perquè així sigui.

En el següent enllaç trobareu molta informació sobre la Internet Segura:

INTERNET SEGURA

I des d’aquí us podeu descarregar un document amb molts consells:

Consells internet (PDF)

ELISABET BADIA

Vocal de cultura