Taller ESCRAP 2017

El 1r Taller d’Escrap de L’AMPA va ser tot un èxit!!

Els dos dies ens vam reunir més de 20 famílies per fer el taller. Érem al voltant de 50 persones i, tot i això, va ser senzill. És la primera vegada que ens ajuntem per fer scrap i hem descobert que tenim veritables genis creatius entre els alumnes de l’escola. Cada família rebia un sobre amb els materials elementals per fer la postal de Nadal i l’etiqueta o tag. Després, amb el seu criteri, creaven una postal i etiqueta similar o totalment diferent. Ha estat una gran experiència veure la creativitat d’aquestes famílies!!

Hem compartit taller amb tot tipus d’alumnes, des de P3 fins a l’ESO, i acompanyats amb pares i mares, àvies i fins i tot alguna “cangur”. Un plaer compartir aquests tallers amb vosaltres, no dubteu que no serà l’últim!!!

Moltes gràcies a tots els participants, a l’escola per la facilitat en organitzar espais, als companys de Junta i la Marta que m’han recolzat, i als meus fills per la paciència. Gràcies!!

Des d’aquest enllaç podeu veure un recull de fotografies dels dos dies de taller:

1r Taller d’ESCRAP de L’AMPA

Marian Palmero

Presidenta de L’AMPA

Activitats, Tallers , , , , , ,

Comments are closed.