Festa de fi de curs

El diumenge 17 de juny va ser el dia de la Superfesta. Tot un matí dedicat a celebrar el final del curs on tots, petits i grans, tenim l’oportunitat de relaxar-nos, practicar esports, gaudir de moltes activitats, col·laborar en la fundació BITS SENSE FRONTERES i gaudir d’un matí especial!!! Vàrem tenir inflables, un boulder amb tirolina de 30 m, el taller de samarretes, el de jocs gegants, un concurs de preguntes en anglès, un minigolf, els tallers de joieria, de fer xapes personalitzades, de pintar cares, l’actuació del Mag Stigman, les curses…

També hi ha haver un servei de bar per a tothom en que amb cada compra es donava una butlleta per el sorteig de regals i com cada any hi havia la Tómbola dedicada a la Ong de l’escola, Bits Sense Fronteres!!!

Com no podia ser d’altra manera, va ser un dia genial i tot va funcionar a la perfecció. Un matí ple d’anècdotes, alegria, bon humor i sobretot… bon rotllo!!!

Des d’aquest enllaç podreu veure un recull fotogràfic de com va anar el dia:

Festa de fi de curs 2018

Des d’aquí volem agrair la participació de tots els que en un moment o altre ens varau acompanyar, us esperem l’any que ve!!!

 

Activitats, Festes , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.