Des de l’ajuntament de Barcelona, ens arriben diferents recursos que sempre ens poden ajudar i ara més que mai!!!

Us compartim  informació de recursos de suport emocional i psicològic que s’han impulsat i/o reforçat a la ciutat per part de l’ajuntament de Barcelona i del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya, amb motiu de la situació d’alarma i confinament que estem vivint causada per la crisi del COVID-19 .

Més informació en aquest enllaç a l’ajuntament de Barcelona.

Durant el període en què es mantingui l’estat d’alarma per la Covid-19, podeu seguir contactant telemàticament amb els punts infoJOVE de Barcelona, les assessories juvenils, el SAIF, el CRAJ, els Espais Joves i els Casals de Joves.

Teniu dubtes sobre com gestionar el vostre temps durant el confinament? Us preocupa que s’hagin interromput les classes? Com va la convivència familiar aquests dies? Durant el període en què es mantingui l’estat d’alarma per la Covid-19, podeu seguir contactant telemàticament amb el Servei per a Adolescents i Famílies. En aquests moments en què haurem de buscar, entre totes, més espais per conversar i expressar emocions, en què caldrà regenerar dosis de paciència i ser creatius en les relacions i la comunicació familiars, a l’“Aquí t’escoltem” (ATE) i al Centre per a Famílies amb Adolescents, continuem escoltant els vostres neguits.

Més informació sobre el nostre servei i la resta de serveis municipals adreçats a joves i a les seves famílies a la següent notícia.      

Llegeix la notícia

COM IDENTIFICAR I GESTIONAR LES EMOCIONS EN TEMPS DE CONFINAMENT.

En aquest article, les psicòlogues del servei d’escolta i acompanyament per a joves Aquí t’escoltem recullen a continuació algunes de les emocions que poden aparèixer en aquesta situació inèdita, però temporal, i com gestionar-les.

per saber-ne més