Benvolgudes famílies,

Des de l’AMPA MD Àngels, desitgem que les vostres famílies estigueu bé i que esteu portant de la millor manera possible aquesta situació d’excepcionalitat a causa de la COVID 19.

Com és habitual, volem col·laborar amb la Graduació de P5 que l’escola prepara cada any lliurant les togues i els birrets. Encara és incert si aquesta primera graduació dels vostres fills i filles es durà a terme a l’inici del curs vinent. Tan aviat tinguem més informació per part de la direcció de l’escola, ens posarem en contacte per lliurar el material a totes les famílies sòcies.

Aprofitem per recordar-vos que com a socis de l’AMPA MDA podeu gaudir d’activitats extraescolars a un preu ajustat i moltes activitats gratuïtes per compartir en família, com les festes familiars que organitzem, el taller de puzles, la festa de fi de curs, xerrades i conferències per a mares i pares, la visita del patge reial per recollir les cartes als reis dels nostres infants, les activitats de l’últim dia de classe abans de les vacances de Nadal i de les vacances d’estiu, sortida al cinema, la col·laboració en la jornada de Jocs florals, etc.

Bon estiu i bones vacances,

La Junta de l’AMPA MD Àngels