Festa Fí d’etapa 4t d’ESO

Benvolgudes famílies

Des de l’AMPA MD Àngels volem informar-vos que a causa de la situació sanitària actual no podem organitzar l’acte de final d’etapa dels alumnes que finalitzen la seva vida escolar obligatòria, els alumnes de quart de l’ESO.

Vist que tampoc podem fer la fotografia de record que habitualment els hi regalem i que durant el curs vinent no es podrà fer perquè alguns dels vostres fills no continuaran a la nostra escola perquè no cursaran batxillerat a Mare de Déu dels Àngels, hem decidit que els hi farem un regal com a record de la finalització d’aquesta etapa escolar.

Durant l’estiu us informarem com podran recollir el seu regal tots els alumnes socis.

Aprofitem per recordar-vos que com a socis de l’AMPA MDA podeu gaudir d’activitats extraescolars, activitats per compartir en família, com les festes familiars que organitzem, el taller de puzles, la festa de fi de curs, xerrades i conferències per a mares i pares, la visita del patge reial per recollir les cartes als reis dels nostres infants, les activitats de l’últim dia de classe abans de les vacances de Nadal i de les vacances d’estiu, sortida al cinema, la col·laboració en la jornada de Jocs florals, etc.

Bon estiu i bones vacances,

La Junta de l’AMPA MD Àngels

Comunicacions Junta, Festes , , ,

Comments are closed.