Festa de Fí d’etapa 6è de primària

Benvolgudes famílies

Des de l’AMPA MD Àngels volem informar-vos que degut a la situació sanitària actual no hem pogut organitzar l’acte de final d’etapa dels alumnes que finalitzen sisè primària, com bé us hauran informat pels grups de whatsap, els representants de les vostres classes que col·laboren en l’organització d’aquest acte.

S’ha acordat amb aquest representants que enlloc d’anul·lar aquesta celebració i pensant en la il·lusió amb la que tot l’alumnat espera aquesta celebració amb la gran festa que les famílies els hi prepareu posteriorment, que posposarem l’acte de final d’etapa al moment en què les autoritats sanitàries autoritzin reunions de més de 300 persones en ambient interior sense distanciament social. (independentment dels mes que sigui, ja sigui al primer trimestre de curs i durat l’any 2021).

Vist que tampoc hem pogut fer la fotografia de record que habitualment els hi regalem. Hem pensat que durant els curs vinent es podrà fer quan puguin estar a classes tots els alumnes.

Hem pensat que potser algun alumne aïlladament pugui marxar de l’escola per cursar ESO en algun altre centre, per aquest motiu us demanem que, si és el cas, ens informeu per correu electrònic ampa@ampamdangels.org i primaria@ampamdangels.org d’aquesta situació per tal de poder citar-los per fer la fotografia i perquè pugui assistir a la celebració amb els seus companys que es farà fora de l’escola un dissabte a la tarda.

Us mantindrem informat via correu electrònic i a traves dels representants de les vostres classes.

Bon estiu i bones vacances,

La Junta de l’AMPA MD Àngels

Comunicacions Junta, Festes , , ,

Comments are closed.