Valoració de l’interès/voluntat per realitzar les activitats extraescolars curs 2020-2021

Benvolgudes famílies,

Durant aquests mesos de canvis i incerteses des de l’AMPA MD Àngels hem continuat treballant en la preparació de les activitats extraescolars pel curs 2020-2021 donat que creiem que el temps de lleure i esport és molt beneficiós pels nostres nens i nenes.

Juntament amb LLeuresport i sota el marc normatiu de les mesures excepcionals que està desenvolupant l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya s’està treballant en nous protocols d’actuació per tal de garantir la seguretat i la viabilitat de totes les activitats.  Ara mateix totes les activitats estan pendents d’aprovació d’espais i protocols per a la seva realització.  

Per aquest motiu ara més que mai és necessària una bona planificació, a continuació us adjuntem tota la informació de les activitats, moltes noves i molt interessants que havíem pensat realitzar el curs vinent. L’autorització per programar-les resta pendent de les indicacions dels departaments d’Educació i Salut i la disponibilitat d’espais a les escoles.

En aquest document teniu tota la informació de les activitats que us proposem:

Proposta activitats extraescolars

Us agrairem que empleneu l’enquesta que hem preparat per valorar l’interès/voluntat per realitzar les activitats extraescolars que l’AMPA proposa pel curs vinent.

Aquí teniu l’enllaç de l’enquesta:

Enquesta valoració activitats

Us mantindrem informats a través de les xarxes i del correu electrònic que deixeu a l’enquesta.

Bon estiu i bones vacances,

Vocalia d ́Esports

Sonia Zapata

Activitats, Comunicacions Junta, Esports , , ,

Comments are closed.