Enguany celebrarem uns dies de Carnestoltes… de pandèmia! No hi haurà rua, però… saps que disfressar-se pot tenir premi?

 

Disfressa’t (sol, en parella, en família…) fes-te una foto i penja-la al teu Instagram. No t’oblidis de fer menció a @ampa_mdangels  #carnavalAMPAMDA (ppsstt encara no ens segueixes? Fes-ho ara i estigues al dia de les novetats!). Si a més sou socis de l’AMPA, no us oblideu d’enviar la foto a infantil@ampamdangels.org  amb les vostres dades i participareu al sorteig de 3 vals per valor de 20, 30 i 50 euros cadascun per bescanviar als establiments del barri adherits al SAAC. Participa, gaudeix i AMPAtitza’t!

Bases del sorteig: 

Només s’admetrà una participació per família (pots penjar i enviar més fotos si vols, però de cara al sorteig s’entendrà com una única participació). 

Per participar en el sorteig és imprescindible ser soci de l’AMPA i que enviïs la foto amb les teves dades a infantil@ampamdangels.org

S’acceptaran totes les fotos rebudes fins a les 23.59h del 15 de febrer.

Si no es compleixen els requisits la participació no serà vàlida. 

El sorteig es celebrarà el 17 de febrer, i es farà entrega dels vals als guanyadors en un termini màxim de 10 dies naturals.

L’AMPA es reserva el dret de modificació o cancel·lació del sorteig per causes justificades.

La Junta de L’AMPA