01 de novembre 2021

Benvolgudes famílies,

Des de l’AMPA MD Àngels, Us convoquem a l’Assemblea General que tindrà lloc el proper dimarts 16 de novembre de 2021 a les   18.30 h, en primera convocatòria i a les 19:00h en segona convocatòria, a la sala polivalent de l’edifici de l’ESO emplaçat al carrer de la Sagrera, 80.

Els punts de l’ordre del dia seran:

  1. Aprovació de l’acta de l’assemblea anterior publicada a la web de l’AMPA.
  2. Aprovació de l’estat de comptes anuals del curs 2020-2021.
  3. Aprovació del pressupost i quotes per a l’exercici 2021-2022.
  4. Presentació de candidats i elecció de vocal de Vocals d’activitats i de Relacions Públiques.
  5. Presentació de candidats,  elecció i reelecció d’un terç de la Junta, segons l’article 15.1 dels nostres Estatuts: Secretari, Tresorer, Vocal d’esports i Vocal d’infantil.
  6. Autorització al president/a, tresorer/a, secretari/a i vocal d’esports per gestionar els comptes bancaris de l’Associació, tal i com preveu l’article 29 dels nostres Estatuts.
  7. Presentació de candidats i elecció del censor de comptes i un suplent, tal com marquen els nostres Estatuts a l’article 9.l.
  8. Torn obert de paraula.

Us esperem amb ganes de col·laborar i participar per a fer tots junts una AMPA activa i diversa en benefici de l’educació dels nostres fills!

Des del següent enllaç us podreu descarregar el formulari de delegació de vot per si no podeu assistir i voleu delegar el vostre vot.

Convocatoria Assemblea General 54 16-11-2021

Atentament,

Marian Palmero                                   María Toral

President                                             Secretaria