Mira com Ballo 6

Mira com ballo 6 039Si hi ha una activitat que desperta passions aquesta és el Mira com Ballo. Cada any, durant el mes d’abril celebrem el concurs de ball de L’AMPA.

Aquest any no podia ser menys i així ja portem 6 anys!!!

En el teatre auditori del Col·legi dels Padres, durant tota la tarda d’aquest dissabte, l’escenari i la platea era un anar i venir de nois i noies amunt i avall, amb nervis, contents i amb molta il·lusió esperant el seu torn per demostrar que la seva coreografia era la millor.

A les 5 de la tarda va començar i durant una hora i mitja els concursants van anar pujant a l’escenari i realment, el nivell es va superant cada any!!! El jurat ja estava decidint els guanyadors i per fer passar els nervis, van haver-hi les actuacions dels diferents grups de dansa i gimnàstica de les activitats esportives de L’AMPA. Primer van actuar els grups de gimnàstica esportiva seguits pel grup de pre ritme i tot seguit pel de ritme. Ja per acabar vàrem tenir l’actuació de les noies de Batuka.

Arribava el moment de donar el veredicte i entre els nervis dels concursants el jurat va dir el nom dels guanyadors. Són Aquests:

Categoria 5è-6è PRI  – 1r-2n ESO Individual i parelles

1r premi individual

Claudia Hurtado Gómez

Alba Rodríguez Báez

Categoria 5è-6è PRI  – 1r-2n ESO Grups

1r premi grupAroa Pérez Martínez

Joel Malagón Alé

Lola Cutillas Satanach

Marc Fernández Celma

Des d’aquest enllaç podreu veure un recull fotogràfic del concurs:

Mira com Ballo 6

Moltes felicitats als guanyadors i a tots els participants.

Us esperem en el Mira com Ballo VII!!!

Activitats, Concursos, Esports , , , , , , ,

Comments are closed.