#SalvemCAPLaSagrera

Des de la Plataforma #SalvemCAPLaSagrera ens han demanat que ens fem ressò del manifest que han elaborat perquè tothom conegui la problemàtica actual i les accions a realitzar. Com a AMPA de l’escola més propera al CAP La Sagrera creiem que és un problema que afecta moltes de les nostres famílies i és per això que ens adherim al seu Manifest.

Benvolgudes Ampa d’escoles de La Sagrera i properes,

Des de la Plataforma #SalvemCAPLaSagrera, constituida per aconseguir que els serveis de ginecologia i pediatria del CAP La Sagrera continuin amb la qualitat necessària, us volem fer arribar el darrer manifest que hem elaborat i que estem distribuint per tal que totes les veïnes i veïns del barri coneguin la problemàtica amb la que ens trobem.

Us demanem si us plau que envieu aquest correu amb el Manifest a totes les famílies de l’escola, associades o no, ja que el principal problema és la pediatria del CAP i és el sector de població que més ens pertoca a les Ampa.

Aquest proper dimecres dia 6 de juny a les 19:00h. hi ha una reunió a la Torre de La Sagrera, entre la Plataforma i ICS, el CAP, el Consorci Sanitari i la Consellera de Salut del districte i us engresquem a concentrar-vos a la mateixa Torre per fer veure que som moltes les persones que volem un servei de qualitat i de proximitat!!!

Seguiu tots els canals de difusió que hem creat!!! Doneu suport i ajudem totes a difondre!!!!

Twitter: SalvemCAPSgr (@salvemcaplasagrera)

Facebook: Salvem Cap La Sagrera

Per poder participar més activament us podeu unir al grup de Telegram:  https://telegram.me/Mobilitzacio_CAP_Sagrera

Des d’aquest enllaç us podeu descarregar el Manifest:

MANIFEST SALVEM EL CAP LA SAGRERA

Moltes gràcies 

Comunicacions Junta , ,

Comments are closed.