El Gran Recapte d’Aliments

El Gran Recapte d’Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària; també serveix per donar a conèixer la situació per la qual passa aquest grup de persones. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d’Aliments de Catalunya.

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d’Aliments es posa en marxa aquest projecte que enguany ha arribat a la desena edició.

El Gran Recapte d’Aliments el 2017 ha recollit 4.656.000 kg en més de 2.500 punts de recollida i va comptar amb l’ajuda de més de 30.000 voluntaris. Esperem poder comptar per a l’edició del 2018 novament amb la necessària col·laboració dels voluntaris i donants per tornar a donar suport als més necessitats dels nostre entorn.

Enguany, igual que vam fer el curs passat, ens sumem com a escola a la campanya de recollida d’aliments que es fa a tot Catalunya de El Gran Recapte. Ens hem responsabilitzat de dos supermercats com a escola i hi participarem els dos dies que es fa la campanya: divendres, 30 de novembre i dissabte, 1 de desembre.
Els supermercats en els que farem de voluntaris són:

  • Bon Preu ( Carrer de la Ciutat d’Elx, 23 )
  • Mercadona (Avinguda Meridiana, 326-328).

Si esteu interessats a col·laborar, ho podeu fer enviant un correu electrònic a la Coordinadora del Projecte Social, Marta Ballvé indicant el nom, cognoms, telèfon de contacte i disponibilitat horaria.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!!

 

Comunicacions Junta, Notícies, Solidaritat , , , , , ,

Comments are closed.