Activitat de defensa personal per alumnes de 6è de primària

El divendres 27 de setembre de 2019 vàrem fer la reunió informativa de les activitats extraescolars que ofereix l’AMPA MD Àngels.

D’aquesta reunió va sortir la proposta d’oferir la nova activitat de “Defensa personal” que només hem ofertat pels alumnes de secundària, als alumnes de l’últim curs de primària.

Per aquest motiu, us sol·licitem que si teniu fills i/o filles a 6è de primària, ompliu el següent formulari si esteu interessats en aquesta activitat.

L’activitat està planificada per fer-la els dimecres de 17.15 h fins a les 19.15 h però estem valorant canviar-la al divendres en el mateix horari.

Consistirà en barrejar nocions teòriques d’autoprotecció i pràctiques mostrant diverses tècniques per evitar i repel·lir una agressió.

És una activitat que no està pensada per ensenyar a barallar-se, i més aviat al contrari, donant eines per poder anar més segurs/segures per la nostra ciutat i en cas de necessitat poder deslliurar – nos d’un atac / intimidació i/o agressió sense violència, per augmentar la confiança i seguretat en un/a mateix/a d’una manera pràctica i divertida en un ambient sa!

Animeu-vos i deixeu les vostres dades si us sembla interessant i marqueu quina preferència teniu, si bé dimecres, divendres o indiferent.

Formulari activitat defensa personal

Cursos, Esports , ,

Comments are closed.