Circuit d’Scrabble

Des de L’AMPA us proposem un circuit amb diferents maneres d’introduir el joc de l’Scrabble, per als més  menuts i els més grans.


L’activitat serà diumenge 2 de febrer de 10.30 h a 13.30 h al gimnàs de primària i es tracta d’anar passant per 3 estacions (o quedar-te i tornar a fer cua a la què més t’agradi), on a cadascuna hi trobarem un monitor que ens anirà guiant i explicant les normes de joc:

Scrabble gegant de terra: Tauler de 3 x 3 metres on, amb paraules senzilles, expliquem com posar les fitxes al tauler. És una experiència molt adient pels més petits

‌Scrabble vertical: En unes taules es posaran uns quants jocs, amb les fitxes visibles al costat. Sobre el tauler vertical, un monitor/a proposarà set lletres. Tots pensaran alguna possible jugada amb el seu joc. Aquí els participants poden fer equips, per ajudar-se entre ells. El monitor/a revelarà la millor paraula que hi havia amagada al faristol.

‌Scrabbles de taula: A unes taules a   part, hi hauria més jocs, on els alumnes (amb els pares, sols, en parelles…) s’enfrontarien (amb fulls de puntuació) aplicant els coneixements adquirits, puntuant les jugades i supervisats pels monitors.


Creiem que es pot donar l’oportunitat de treballar tres competències (la lingüística, la matemàtica i la social) als alumnes i potser també als pares, alhora que passem la matinal de diumenge en família i en comunitat, ja que és una activitat on poden participar persones de totes les edats.

Per participar només t’has d’inscriure aquí:

Entre tots els participants inscrits és farà el sorteig de dos jocs d’scrabble.

Durant el matí, també es farà entrega dels premis als guanyadors del Concurs de postals de Nadal de L’AMPA. Si hi vas participar no t’ho pots perdre!!!

Us hi esperem!!!

Atenció, l’accés a l’activitat serà de 10.30 h fins a les 11.30 h i passada aquesta hora és tancarà la porta

ACTIVITAT EXCLUSIVA PER A SOCIS DE L’AMPA

Activitats , , , , , ,

Comments are closed.