El Guateque Solidari!!!

 

Recordeu que aquest dissabte dia 10 de Novembre l’AMPA organitza “El Guateque Solidari”.

Començarà cap a les 5 i mitja de la tarda i volem passar una bona estona de musica, diversió i també solidaritat.

Ja sabeu que per primer cop cobrarem entrada per assistir al Guateque, però no us amoïneu res de diners!!! Ens agradaria que com a preu simbòlic porteu cada persona que vingui un aliment que no es faci malbé. Pot ser un paquet d’arròs, pasta, oli, llegums…

I parlem de solidaritat perquè ens hem proposat arribar a recollir 500 Kg. d’aliments que seran donats a l’Associació La Sagrera es Mou que a traves de Càritas els repartirà entre les famílies més necessitades del nostre barri, que cada cop son més!!!

Us hi esperem!!!

 

Activitats, Festes

Comments are closed.