Categoría: Patge Reial (Página 1 de 3)

Patge reial 2021

Arribem a l’últim dia d’escola d’aquest any i com sempre, el Patge Reial ens ve a visitar a l’escola per recollir les vostres cartes i escoltar els vostres desitjos i missatges als Reis Mags.

Aquest any, a més, ens ha deixat un missatge per a tots vosaltres, aquí el teniu:

Benvolguts i benvolgudes,
Sembla mentida que faci gairebé un any des de l’última vegada que ens vam veure. I renoi quin any! Seguim portant mascaretes, contínuament ens hem de rentar les mans amb sabó o amb el gel hidroalcohòlic, i tot i que cada vegada estem més a prop de fer-nos totes les abraçades i els petons que ara no podem… encara ens queda una miqueta més.

Aquest any heu crescut moltíssim, us heu fet grans i superresponsables, per això els Reis Mags m’han encomanat que us digui que estan molt orgullosos de tots vosaltres. No us podeu imaginar les ganes que tenen de veure-us.

Ells ja estan organitzant el seu viatge i preparant tots els vostres regals, desitjant que us agradin.

Compten amb tots vosaltres perquè seguiu esforçant-vos a casa i al col·legi.

Des d’aquest enllaç podreu veure un petit recull en fotografies de com ha anat aquesta visita tan esperada.

Visita Patge Reial 2021

Que tingueu unes molt Bones Festes i una millor entrada d’any 2022!!!

Visita dels Patges Reials


L’últim dia de classe d’aquest trimestre, el dilluns 21 de desembre, vàrem tenir una visita d’allò més especial… els Patges de ses Majestats els Reis d’Orient.

Va ser un matí on els Patges varen tenir molta feina, tant a l’edifici d’educació infantil amb els alumnes de llar 1, llar 2, P3, P4 i P5 com en l’edifici d’educació primària amb els alumnes de 1r i 2n.

Tots ells van poder entregar-li la seva carta amb els desitjos per aquest any i els Patges els hi van donar un regal força divertit!!!

Des d’aquest enllaç podreu veure un recull d’imatges de com va anar el matí.

Visita dels Patges Reials a l’escola

Moltes gràcies a tots i molt especialment als Patges Reials!!!

Visita dels Patges Reials

Benvolgudes famílies,

Ja s’apropa Nadal! Des de L’AMPA estem organitzant una trobada d’allò més especial per a tots els alumnes des de Llar 1 a 2n de Primària.

El matí del dilluns 21 de desembre, ens visitaran:

els Patges Reials

de SSMM els Reis de l’Orient

Els hi podreu donar la vostra carta amb tots els vostres desitjos i us entregaran un petit obsequi de L’AMPA per celebrar Nadal.

Recordeu: Feu bondat o els Reis us portaran carbó!!!

Molt bones festes i feliç any nou!!!

Junta de L’AMPA

Visita patges reials

El 20 de desembre va ser un dia ben especial a l’escola. Vàrem tenir la visita dels patges reials dels Reis d’orient!!!

Els alumnes d’infantil i de 1r i 2n de Primària van poder entregar les seves cartes amb els desitjos per aquest any i van rebre un petit obsequi per celebrar el dia.

Les cares de tots ells eren un conjunt d’il·lusió, sorpresa i felicitat i els nervis es notaven quan s’apropaven als patges. Dels més petits als més grans, tots, van passar un matí fantàstic el dia que acabaven les classes d’aquest primer trimestre.

En aquest enllaç podeu veure un recull de fotografies de com va anar aquesta trobada:

Visita dels Patges Reials

Des de L’AMPA us volem felicitar les festes Nadalenques i desitjar-vos un molt bon any 2020. Us esperem amb les forces renovades i amb un munt d’activitats que ja tenim preparades per a tots!!!

Visita Patges Reials

Ja s’apropa Nadal. Des de L’AMPA estem organitzant una trobada molt especial per a tots els alumnes de P1 a 2n de Primària.

El matí del divendres 20 de desembre hi haurà la visita d’uns personatges realment sorprenents:

els Patges Reials

de SSMM els Reis de l’Orient

Els podreu donar la vostra carta amb tots els vostres desitjos i us entregaran un petit obsequi, no comestible, per celebrar Nadal.

Aquí us deixem uns quants models de carta per als Reis, només heu d’imprimir la que més us agradi, escriure-hi els vostres desitjos i portar-la a l’escola el dia 20 per donar-li als Patges!!!

« Entradas anteriores

© 2024 AMPAMDANGELS

Tema por Anders NorenArriba ↑