tca

Un 5% de la població adolescent pateix un trastorn de la conducta alimentària, i un 11% més està en risc de patir-ne. El paper de la família és molt important a l’hora de protegir infants i adolescents d’aquestes malalties.

Des de L’AMPA i amb la col·laboració de la Fundació Imatge i Autoestima us oferim una xerrada dirigida exclusivament a pares i mares* amb l’objectiu d’oferir-vos els coneixements sobre què són els trastorns de la conducta alimentària, quins són els factors de risc que afavoreixen la seva aparició, quins senyals d’alerta poden indicar un possible cas i, el més important, donarem eines i pautes perquè la família pugui prevenir aquestes malalties des de casa.

*És una xerrada exclusivament per a pares i mares ja que és donaran pautes i consells que en el cas de que els fills els coneguin, perdrien tota l’efectivitat que es busca.

Ens veiem el dimarts 8 de març a les 18.30 h a la sala Polivalent de l’edifici de Secundària on la Sara Bujalance* ens oferirà una visió molt pràctica sobre la prevenció d’aquestes malalties.

 

Sara Bujalance: Directora de prevenció i promoció de la salut de Fundació Imatge i Autoestima. Llicenciada en Psicologia per la UB, és Màster en Teràpia Cognitiu Social també per la UB. Té experiència en el tractament dels Trastorns de la Conducta Alimentària i en Teràpia Familiar. Participa en el programa d’atenció a famílies de l’Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia i col·labora també amb la plataforma adolescents.cat en la gestió del consultori especialitzat sobre imatge corporal i alimentació, adreçat a adolescents.

ACTIVITAT EXCLUSIVA PER A SOCIS