Categoría: Xerrades (Página 1 de 12)

FOMENTAR L’AUTOESTIMA EN ELS NOSTRES FILLS… només és elogiarlos?

L’Autoestima és un terme en boga dins del món educatiu, el món de l’autoajuda, del creixement personal. Però, què significa tenir realment una bona autoestima?, què hem de fer perquè els nostres fills tinguin una autoestima sana i equilibrada?

En aquesta xerrada podem aprendre i compartir algunes pràctiques que ens poden donar llum i fer-nos adonar que no es tracta de l’elogi constant, sinó de fomentar situacions on els nostres fills experimentin la vàlua i se sentin capaços d’assumir el risc de viure i d’assumir les frustracions i els reptes del dia a dia.

La xerrada té una durada de 90 minuts, i s’imparteix amb el suport d’una presentació amb PowerPoint amb el toc personal d’anècdotes, contes i vivències personals!

T’esperem el dijous 6 de maig a les 20.00 h. Ben aviat rebreu l’enllaç per a poder-vos connectar a la xerrada.

Programa #AcoMPAnya. Xerrades maig 2021

Comencem el mes de maig i us presentem les xerrades d’aquest mes. Totes elles interessants, totes elles de gran valor per l’educació dels nostres fills i filles i de gran ajut per a nosaltres, els pares i mares!!!

Abans de cada xerrada us farem arribar l’enllaç per tal que us pugueu connectar, ja que amb la situació actual les fem en format virtual per mitjà de plataformes de videoconferència com ZOOM.

Us esperem a totes i a tots!!!

Xerrada «Bullying. Què és i què podem fer per evitar-lo?»

Aquest dijous va tenir lloc la xerrada sobre assetjament escolar que ens va oferir la M. Helena Tolosa. Va ser una xerrada molt interessant on vàrem poder rebre diferents punts de vista sobre aquesta problemàtica tant greu. També opcions sobre com actuar en casos concrets i molts consells per poder utilitzar en el cas de patir-ho.

La M. Helena ens va proporcionar un resum sobre l’assetjament per compartir amb tots vosaltres.

RESUM ASSETJAMENT 2021

Xerrada especial Sant Jordi

 

D’aquí a poc és Sant Jordi i volem compartir-lo amb tots vosaltres!!
Tots els socis assistents a la xerrada entraran al sorteig que celebrarem el proper dia 28 (tota la informació està en la web i a les nostres xarxes socials)
Adjuntem el formulari per fer la inscripció a la xerrada:


INSCRIPCIÓ A LA XERRADA ESPECIAL SANT JORDI

ESPECIAL SANT JORDI!! COM AJUDAR ELS MEUS FILLS A GAUDIR DE LA LECTURA

10 abr. 2021 11:00 a. m. 

Aquí teniu l’enllaç per accedir a la xerrada:

COM AJUDAR ELS MEUS FILLS A GAUDIR DE LA LECTURA

ID de reunión: 819 9316 2974

Código de acceso: 684064

 

Moltes gracies a tots,

Equip AMPA

« Entradas anteriores

© 2024 AMPAMDANGELS

Tema por Anders NorenArriba ↑