Xerrada educació infantil i primària

El dijous 9 de maig es va dur a terme una xerrada d’orientació adreçada a mares i pares d’alumnes d’educació infantil i primària.
Va ser una xerrada molt interessant i es va parlar d’aspectes relacionats amb l’educació dels nostres fills. Les pors, els límits, l’autoestima, l’aparició d’aparells amb noves tecnologies, les emocions i els sentiments van ser temes tractats i que ens van fer obrir els ulls sobre situacions quotidianes que moltes vegades si bé ens permeten tenir controlats els fills, potser no són les més adients des del punt de vista educatiu. La xerrada va ser una gran ajuda a tenir en compte en l’educació dels nostres fills en aquesta etapa tan important.

Volem donar les gràcies a en Jesús Yanes per la seva magnífica xerrada i predisposició per col·laborar amb els pares i mares de l’escola.

Des d’aquest enllaç podreu veure unes quantes fotografies de la xerrada:

Xerrada educació infantil i primària

Activitats, Educació, Xerrades , , , ,

Comments are closed.