Cap de setmana intens!!!

Com ja sabreu, aquest cap de setmana serà el més intens del curs. Comencem dissabte amb la Festa dels Esports, una matinal on tots els participants de les activitats extra escolars podran demostrar el que han aprés durant el curs i tindran un petit homenatge.

A la tarda, celebrarem la Festa de Fi d’etapa. Un reconeixement a tots els alumnes que aquest any acaben una etapa educativa. Parlem de 6è de primària i 4t d’ESO. Els hi hem preparat un senzill acte on els hi agrairem tot l’esforç que han fet durant aquests anys i els hi regalarem una fotografia de grup amb la seva classe i un petit pica pica amb els pares i convidats.

Ja el diumenge, farem la Súper Festa de fi de curs, un clàssic del mes de juny!!! Durant tot el matí, de 10 h a 14 h omplirem el pavelló Francisco Calvo de jocs, activitats, inflables, el rocòdrom i la seva tirolina, el pinta la teva samarreta i moltes coses més!!! Aquest any, com a novetat, farem les curses a primera hora. D’aquesta manera desprès ja ens podrem dedicar de ple a la diversió!!!

En fi, un cap de setmana per acomiadar el curs tots junts i celebrar l’inici de les merescudes vacances!!!

Per poder preparar amb garanties tot la feina, avui divendres 14 de juny, el local estarà tancat i per tant no us podrem atendre. Perdoneu les molèsties, dilluns 17 de juny tornarem a estar disponibles per a qualsevol pregunta o gestió que necessiteu.

Us hi esperem!!!

Activitats, Comunicacions Junta, Esports, Festes , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.