Aquest any comencem l’AMPA Talent Show!!!

El concurs tindrà lloc el dissabte 25 d’abril a les 17 h al Teatre Auditori del Col·legi Jesús Maria i Josep («El Padres«).

Poden participar tots els alumnes socis de l’AMPA des de 1r de Primària fins 2n de Batxillerat.

Les actuacions poden ser individuals, en grups d’alumnes o familiars (alumnes acompanyats per germans, pares o avis).

Es pot concursar en 3 modalitats: Ball, actuació musical (instrument i/o cant) i varietats (màgia, imitacions, malabars, humor, interpretació, tocs de pilota…). Això si, l’actuació no pot durar més de 3 minuts i només acceptarem un màxim de 7 actuacions per modalitat o un total de 21. No t’ho pensis molt i apunta’t!!!

Es donarà un premi a l’actuació més ben valorada de cada modalitat pel jurat, 3 premis en total.

Només els concursants (sense acompanyants) que ho desitgin podran entrar a les 16.30 h per a fer un assaig ràpid en l’escenari.

Per participar omple el formulari que trobaràs aquí:

Tens temps fins el divendres 3 d’abril (o fins a cobrir les places disponibles).

Consulta les bases aquí:

Bases del AMPA Talent Show 2020

Si necesites que posem música durant la teva actuació, envia la peça ja editada en format mp3 al correu ampa@ampamdangels.org del 14 al 22 d’abril.

No cal entrada per accedir al teatre, poden venir a veure l’espectacle tots els familiars i amics que vulgueu. Només us demanarem que feu una aportació de 1 € per persona, que anirà destinat integrament a la recollida de fons de la»Setmana Solidària» que la nostra escola organitza del 20 al 24 d’abril per a projectes en el Camerún.

I perquè la festa sigui complerta, disfrutarem fora de concurs, de les exhibicions dels alumnes de les activitats de ball de l’AMPA. 

L’AMPA posa l’escenari, les llums, el jurat, els premis… i el TALENT el poses tú!!!

Activitat exclusiva per a socis

Susana González

Vocal d’Activitats